COMD ranks among the top 200 institutions

Bilkent University’s Department of Communication and Design ranks among the top 200 institutions in Communication and Media Studies, according to the 2014 QS World University Rankings by Subject. Appearing first time in this subject area, Bilkent University ranks 153th in Communication and Media Studies.

QS Quacquarelli Symonds, an international higher education data-research firm — evaluated 3,002 universities and ranked 689 institutions in total.

For more information and a full list of Communication and Media Studies rankings visit the QSIU website.

İletişim ve Tasarım En İyi 200 Bölüm Arasında

Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü, “İletişim ve Medya Araştırmaları” alanında dünyanın en iyi 200 üniversitesi arasına girdi. 2014 QS Dünya Üniversite sıralamasına göre, İletişim ve Medya Araştırmaları alanında 153. sırada yer alan Bilkent Üniversitesi listedeki iki Türk üniversitesinden biri.

QS Quacquarelli Symonds adlı uluslararası yükseköğretim veri-araştırma şirketinin hazırladığı sıralama kapsamında tüm dünyada 3,002 üniversite değerlendirmeye alındı. Şirketin, disiplinler bazında yaptığı değerlendirme “farklı araştırma alanlarında en iyi kurumları saptamayı” hedefliyor.

İletişim ve Medya alanında QS Dünya Üniversite sıralamasına bu linkten ulaşabilirsiniz.