“Vis-a-Vis” team receives awards from the Istanbul 48 Hour Film Project

“Vis-a-Vis team is formed in 2013 by COMD students to participate in The İstanbul 48 Hour Film Project. We collaborated with different people, new people are added to the core team. During these two years, various people from different schools took part in the team. However, the screenplays and visual materials are exclusively produced by COMD students.

Sahne/Ruh‘ received Best Musical Score award in 2013 and in 2014 ‘Gri‘ received Best editing award at The Istanbul 48 Hour Film Project”. (Mert Güncüer)

“Vis-a-Vis ekibi, uluslar arası 48 Saat Fim Projesi’nin İstanbul ayağına katılmak için Bilkent Üniversitesi İletişim Ve Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından 2013 yılında kurulmuş bir ekiptir. Bu iki yıl içerisinde farklı insanlarla çalıştık, ilk yıl çalışılan kadronun yanına ek olarak yeni insanlar katıldı. Bu iki yıl içinde Kadroda farklı okul ve bölümlerden de insanlar bulundu. Fakat yapılan filmlerin senaryoları ve görsel içerikleri tamamen Bilkent İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlandı.

2013 yılında çektiğimiz ‘Sahne/Ruh‘ En İyi Müzik ödülüne layık görülmüştür. 2014’te ise yine 48 Saat Film Projesi kapsamında çektiğimiz ‘Gri‘ En İyi Kurgu ödülüne layık görülmüştür”. (Mert Güncüer)