Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencilerinin çalışmaları, Avustralya’da düzenlenen “Communication Design From Around The World” sergisinde uluslararası bir seçkide yer alıyor.

Curtin University’nin ev sahipliğinde 31 Ağustos Pazartesi günü kapılarını açan sergi, 11 farklı ülkeden öğrenci işlerini bir araya getiriyor. İletişim tasarımının hiçbir zaman kültürel olarak nötr olmadığı fikrinden yola çıkan sergi, görsel diller, tarihler ve görme biçimlerinin tasarım pratiklerini nasıl şekillendirdiğini konu alıyor. Ziyaretçiler, farklı kültürel bakış açılarının imge, tipografi, sembol ve kompozisyon kullanımına dair verilen kararları nasıl etkilediğini bu sergi aracılığıyla keşfetme fırsatı buluyor.

Sergi, 11 Eylül Cuma gününe kadar Building 418 sergi alanında, Koorliny Way, Bentley adresinde ziyaret edilebilir.

Bölümümüzün genç yeteneklerini uluslararası bir platformda temsil eden öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz. Bilkent COMD olarak onlarla gurur duyuyoruz.

@curtin.humanities @curtindbe

Back to News